Egy közösség a tiszta környezetért!

Hulladékvadászok

Telekom DELFIN díj 2018 győztese, a Hulladékvadász

2018. június 17. - Hulladekvadasz.hu

Telekom DELFIN díj 2018 -as győztese fenntartható tudatformálás kategóriában, a Hulladékvadász és egyben a JÖN Alapítvány legújabb elismerése is.

A Magyar Telekom által minden évben megrendezésre kerülő DELFIN DÍJ 2018-as kiírásában az oldalunkat üzemeltető Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (röviden JÖN Alapítvány) nevezett és nyert. Ezzel egy újabb komoly elismerést begyűjtve az éppen csak egy éves környezetvédelmi alapítványunk. A díjat Szebenyi Péter, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke és Kertész Balázs, környezetmérnök, a JÖN Alapítvány alapító tagja vette át.

Fontos kiemelnünk, hogy tevékenységünket önerőből, mindenféle állandó támogatás és bevétel nélkül végezzük. A környezetvédelem számunkra minden áldozatot megér – szerk. (Támogatási lehetőségek itt.)

telekom-delfin-dij-2018-hulladekvadasz-jon-alapitvany.jpg
Delfin díj díjazottjai – balról jobbra: Kezes-lábas Játszóház, Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány, Budapest Airport Zrt. / Fotó: mediapiac.com

DELFIN Díj díjazottjai

  • A klímavédelem kategóriát a Budapest Airport Zrt. nyerte, amely a Greenairport kezdeményezésén keresztül radikálisan csökkentette a reptér környezetterhelését.

Fenntartható tudatformálás kategóriában két díjat adtak át.

  • Kezes-lábas Játszóház nyerte el az egyedi, saját fejlesztetésű, közösségi élményt nyújtó eszközök és események létrehozáséért.
  • Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány: a hulladekvadasz.hu üzemeltetéséért és illegális hulladéklerakások feltérképezéséért és a digitális technika használatáért.

hulladekvadasz-terkep_1.jpg


Hulladékvadász Térkép – Ide kattintva elérhető a több ezer bejelentés megtekintéséhez.

További részletek a hulladekvadasz.hu teljes cikkében.

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekvadaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr6014053276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása