Egy közösség a tiszta környezetért!

Hulladékvadászok

Országos Hulladékvadászat - Augusztus

Légy Te is hulladékvadász!

2017. augusztus 09. - Hulladekvadasz.hu

Országos hulladékvadászat indul! Eseménysorozatot indítunk a hulladékvadász applikáció segítségével. Értékes nyereményeket sorsolunk ki a bejelentők között.

A Hulladekvadasz.hu szerkesztősége és a JÖN Alapítvány közösen országos hulladékvadászatot hirdet a legújabb hulladékvadász applikáció segítségével.

A 2017 júliusban indult havonta jelentkező országos hulladékvadászat facebook eseményünk alkalmával az adott tárgyi hónapban a legtöbb bejelentést beküldök között hulladékvadász öko-tex terméket sorsolunk ki.

Mit kell ehhez tenni?

- Letölteni a hulladékvadász applikációt. Az alábbi linken elérhető a Google Play áruházból:
https://play.google.com/store/apps/details?id=jon.hulladekvadasz

hv_mobil_app1.png
- Ha illegális hulladéklerakatot látsz használd a hulladékvadász applikációt.

- Az Applikáció segítségével akár egy perc alatt bejelentheted a problémát, amin keresztül közvetlenül a központi e-mail címünkre érkezik be a bejelentésed.

Nyeremény
Minden hónap elején az előző hónap legjobb hulladékvadászai között kisorsolunk egy hulladékvadász terméket. Ezzel is szeretnénk motiválni honfitársainkat a tiszta környezet megőrzésében.

Támogasd a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítvány -t.
Részletekért ide kattints: https://jonalapitvany.hu/tamogatas-jon-alapitvany/

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekvadaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr8312731636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása