Egy közösség a tiszta környezetért!

Hulladékvadászok

Magyarország legnagyobb illegális hulladéklerakat térképe

Több tonna szemét egy Googleben

2017. augusztus 21. - Hulladekvadasz.hu

Elkészült Magyarország legnagyobb illegális hulladéklerakatokat tartalmazó térképe köszönhetően az országosra duzzadt hulladékvadász mozgalomnak.

Napi 2-3 bejelentés érkezik az oldalra, amelyet az adminisztrátorok feldolgoznak, majd publikálnak az oldalon. Természetesen mindent a megfelelő körültekintéssel, emiatt a bejelentések nem egyből, hanem akár pár napos csúszással kerülnek fel az oldalra.

hulladekvadaszapplikacio.png

A bejelentéseket továbbítják az aktuális szervekhez. Ez lehet a helyi önkormányzat, vagy például a helyi közterület fenntartó. (Budapesten ez az FKF Nonprofit Zrt.)

Megoldott bejelentéseket IDE KATTINTVA lehet megnézni.

A hulladékvadászok munkájukkal nap mint nap hozzásegítik az önkormányzatokat környezetünk megtisztításához. Az oldal jelképes önkéntes munkát végez felhívva a figyelmet az utcán heverő hulladékproblémára, másrészt a rovataik segítségével segít a hulladék minimalizálásában, illetve hulladék újrahasznosításában.

A térképet IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

hulladekvadasz_terkep.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekvadaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr9112770652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása